Skip to Content

SSC A/W 23

Rengin yolculuğu, en son koleksiyonumuz olan, Year of Color'ın Sonbahar Kış Baskısı ile devam ediyor.

Yeni sezona adım atarken, Ode to Color'a yeni bir bakış getiriyoruz. İlkbahar Yaz koleksiyonumuzu tanımlayan canlı tonlar ve cesur ifadeler, sonbaharın serin rüzgarlarına ve kışın ayaz kucaklamasına uyum sağlayarak şimdi yeniden hayat buluyor.

Bu yeni yaklaşımla, tüm yıl boyunca tadını çıkarabileceğiniz bir dizi renkli fikir sunarak size ilham vermeyi amaçlıyoruz. Öyleyse bizimle gelin ve 2023 Sokak Stili Sonbahar Kış koleksiyonunu kucaklayın.

PEACH GRADATION

Yaz, Göz Kamaştırıcı; Kış Şeftali Tonlarıdır. Pantolon eteğe dönüştü, ama yine de kot ilham perisi olmaya devam ediyor. Umudu ve cüretkarlığı simgeleyen kayısı tonlarıyla saçlar da ön planda. Kısa ve esrarengiz görünümüyle sizi bu renkli yolculukta kendisine katılmaya ve kendi saç renginiz ve stilinizle fark yaratmaya davet ediyor.

BLUE INFINITY

İyimserliği ve yaratıcılığı temsil eden cüretkar bir saç rengi seçeneği olan The Blue Infinity ile cesur bir ifadeye bürünün. Bu görünüm son derece göz alıcı ve bu sezonun olmazsa olmaz tonu. Uzun saçın eski klişelerini bir kenara bırakın ve bu korkusuz renk ifadesi ile bireyselliğinizi kucaklayın.

CANDY EDGE

Renklerin Tatlı Senfonisi. Bu cesur, parlak ve güzel görünümle ilgi odağı olun. Her şeyi kapsayan mor trendinden ilham alan Candy Edge, ilgi odağı olan büyüleyici bir lavanta tonu sergiliyor. Saçın dijital lavantası, gezegenimizin ne kadar sanallaştığını da hatırlatıyor. Bu görünüm, ince bir seksi dokunuşla toplumumuzu yansıtıyor.

EARTHY TEXTURE

Earthy Texture, sokak giyiminden ilham alan stiliyle 90'ların asi enerjisini geri getiriyor. O dönemin ikonik müzisyenlerini anımsatan vahşi bukleler, bakır ve keskin sarı tonların uyumlu karışımıyla dengeleniyor. Heyecan verici bir ruh besleyen bu saç modeli ile grunge görünümünü sallamaya hazır olun

DAHA FAZLA

İLHAM ALIN